مشاهده تمام اخبار

برگزاری رویداد سوم دهکده امنیت و رمز

رویداد سوم دهکده امنیت و رمز با شرکت بیش از 30 دانش‌آموز در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد در تاریخ دوم شهریور برگزار شد. رویداد اول و دوم دهکده امنیت و رمز بترتیب با شرکت بیش از 100 و 40 دانش‌آموز در اسفند 97 و خرداد 98 برگزار شده بود که منتخبین هر رویداد به مرحله بعدی راه پیدا کردند.
در ابتدای این رویداد، آقای دکتر میرزا وزیری رئیس آموزش‌های آزاد کالج دانشگاه فردوسی مشهد و دبیر شهر ریاضی با ابراز خرسندی در افزایش ارتباط مدارس با دانشگاه، به معرفی طرح جوانه ها برای حضور بیشتر دانش آموزان برتر در دانشگاه پرداختند. سپس آقای دکتر قائمی مدیر گروه مهندسی کامپیوتر دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد و دبیر دبیر دهکده امنیت و رمز ضمن تشریح اهداف دهکده در سه بخش عمومی‌سازی دانش و فناوری رمز و امنیت و نیز ترویج آن در جامعه، جریان سازی فعالیت‌های کاربردی و حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین، ابراز امیدواری کردند که شرکت کنندگان این سه رویداد سفیران خوب دهکده در ترویج امنیت فضای سایبر در خانواده، مدرسه و جامعه باشند.
منتخبین نهایی این مجموعه رویداد گروه خانم ها کیانا نطافت، نیکا جعفرنیا و تهمینه توکلی موفق به کسب رتبه طلایی شده و دو گروه خانم ها زهرا شادمان، زهرا رسولی زاده، سیده زینب پیش بین و نیز خانم ها آیدا انصاری، ترانه خسروجردی و مهرناز بیرجندی نژاد به دلیل نزدیکی زیاد امتیاز کسب شده بعنوان رتبه نقره ای انتخاب شدند. هریک از اعضای گروه های طلایی و نقره ای ضمن دریافت لوح تقدیر و کارت هدیه 500 و 300 هزار تومانی، امکان شرکت در شانزدهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن رمز ایران در امنیت اطلاعات و رمزشناسی در 6 و 7 شهریورماه 1398 را خواهند داشت.