فراخوان انتخاب رساله و پایان‌‌نامه برتر

انجمن رمز ایران از رساله‌های دکتری برتر و قابل تقدیر (تاریخ دفاع بعد از 1396/01/01) و پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد برتر و قابل تقدیر (تاریخ دفاع بعد از 1397/01/01) که در زمینه‌های مرتبط با انجمن رمز باشند، قدردانی می‌نماید.
ارزیابی رساله‌ها و پایان‌نامه‌ها بر اساس آئین‌نامه انتخاب رساله و پایان‌نامه برتر مصوب انجمن رمز ایران توسط کمیته داوران صورت می‌گیرد. از منتخبین در مراسم اختتامیه شانزدهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن رمز ایران با اعطای جوایز قدردانی به عمل می‌آید. مهلت ارسال مستندات لازم تا 1398/04/27 است.

ارزیابی رساله‌ها و پایان‌نامه‌ها در دو مرحله صورت می‌پذیرد:
1- در مرحله اول، فرم‌های مربوطه براي هر پایان‌نامه/ رساله توسط اساتيد راهنما تکميل و امضا شده و به نشانی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال می‌شود.
2- در مرحله دوم، پس از ارزیابی فرم‌های دريافت شده، نامزدهای پایان‌نامه‌ها/ رساله‌های برتر توسط كميته ‌علمي تعیین می‌شود. در اين مرحله از اساتيد راهنماي پایان‌نامه‌ها/ رساله‌های منتخب دعوت می‌شود که اصل پايان نامه/ رساله و دستاوردهاي آن را جهت بررسي بيشتر و ارزیابی دقیق‌تر با پست پيشتاز به انجمن رمز ایران ارسال نمايند. نتيجه ارزيابي نهایی تا تاريخ 1398/05/26 اعلام می‌شود.
جهت ارسال مدارک فرم‌های تکميل شده در قالب يک فايل فشرده ‌شده را که به اسم دانشجو و دانشگاه محل تحصيل با ساختار Name.FamilyName.University.zip نام‌گذاری شده است، به نشانی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نماييد.

• فرم درخواست شرکت در فرآیند انتخاب رساله/ پایان‌نامه برتر یا قابل تقدیر انجمن رمز ایران

• فرم ثبت اطلاعات مقالات مربوط رساله/ پایان‌نامه