مشاهده تمام اخبار

برگزاری رویداد اول دهکده امنیت و رمز

رویداد اول دهکده امنیت و رمز با شرکت بیش از 110 دانش آموز در تاریخ دوم اسفند 1397 در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. در این رویداد ابتدا آقای دکتر قائمی مدیر گروه مهندسی کامپیوتر و دبیر شانزدهمین کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران اهداف دهکده را در سه بخش عمومی‌سازی دانش و فناوری رمز و امنیت و نیز ترویج آن در جامعه، جریان‌سازی فعالیت‌های کاربردی و حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین و همچنین شناسایی، جذب و پرورش استعدادهای جوان در آموزش و پرورش برشمردند. در ادامه خانم دکتر امین طوسی دبیر علمی کنفرانس و عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر از دانش‌آموزان خواستندکه سفیران دهکده در ترویج امنیت فضای سایبر در خانواده و مدرسه بوده و ابراز امیدواری کردند که شرکت‌کنندگان در آینده نزدیک از دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد باشند. ایشان افزوند اگر در این زمینه به خوبی تلاش کنند و توانمندی لازم راکسب نمایند، فرصت ادامه تحصیل در دانشگاه‌های خوب ایران و همچنین موقعیت‌های شغلی مناسبی خواهند داشت.

در این رویداد دو کارگاه با مشارکت آزمایشگاه امنیت داده‌ها و ارتباطات و آزمایشگاه آپا دانشگاه فردوسی مشهد ارائه شده و سپس مسابقه‌ای با همکاری شهر ریاضی برگزار شد. دو رویداد دیگر دهکده در اردیبهشت و شهریور سال آینده برگزار خواهد شد. منتخبین نهایی این مجموعه رویداد ضمن دریافت جوایز ارزنده، امکان شركت در شانزدهمين كنفرانس بين‌المللي انجمن رمز ایران در امنیت اطلاعات و رمزشناسی در شهریورماه 1398 را خواهند داشت.