مشاهده تمام اخبار

اطلاعيه شماره 3 دهکده امنیت و رمز: راهنمای ثبت‌نام و شرکت در رویداد

لطفاً به نکات زیر توجه نمائید (این راهنما به‌روزرسانی می‌شود).

• يكي از دانش آموزان عضو تيم نيز مي توانيد به عنوان مربي باشد. مربیان تیم‌ها (غير دانش آموز تيم) نیاز به پرداخت وجه ندارند. همچنین تیم‌های مختلف می‌توانند مربی یکسان داشته باشند.
  • در فرایند ثبت‌نام کاغذی، فرم ثبت‌نام باید تکمیل‌شده و به همراه وجه به مدیران محترم مدارس تحویل شود. مدیران محترم نیز باید فرم‌ها را از طریق کانال پیام‌رسان سروش به نشانی cscvillage@ (برای ادمین‌های کانال) ارسال نمایند.
  • شرکت‌کنندگان محترم در ثبت نام از طریق وب‌گاه، باید آخرین کارنامه خود را بارگذاری نمایند. همچنین در فرایند کاغذی، کارنامه باید پیوست فرم ثبت‌نام باشد.
  • شرکت‌کنندگان محترم باید به صورت تیمی در رویداد ثبت‌نام نمایند. در حال محدود و خاص، افرادی که نمی‌توانند عضو تیمی شوند یا تیم تشکیل دهند، درخواست خود را به نشانی الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایند.
  • صفحه ثبت‌نام از طریق وب‌گاه نیز راه‌اندازی شده است (اینجا).
  • این اطلاعیه و نکات آن به صورت مرتب به‌روزرسانی می‌شود.

cscv2