محل برگزاری

مشهد - میدان آزادی - دانشگاه فردوسی مشهد - دانشکده مهندسی - سالن همایش خوارزمی (تردد میهمانان کنفرانس از درب غربی دانشکده مهندسی می‌باشد)

دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان سومین دانشگاه ایران از نظر قدمت در سال 1328 در شهر مقدس مشهد تاسیس گردید. دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان بزرگترین دانشگاه شرق کشور، هم اینک از وجود 805 عضو هیأت علمی متخصص و پرتلاش برخوردار است. در حال حاضر تعداد 25328 که از این تعداد 12984دانشجو در مقطع کارشناسی و 7931دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای حرفه ای و همچنین 4413 دانشجو در مقطع دکترای تخصصی می باشند.این دانشگاه از پردیسی بسیار وسیع، زیبا و سرسبز برخوردار بوده و بیش از یک دهه است که به عنوان دانشگاه سبز در جهت حفظ محیط زیست تلاش می کند.دانشگاه فردوسی مشهد در نظر دارد در افق چشم انداز 10ساله خود در سال 1400 یکی از دو دانشگاه برتر جامع کشور در تولید علم، نظریه ‌پردازی و توسعه فناوری، برخوردار از جایگاه معتبر در بین 10 دانشگاه اول جهان اسلام و در شمار 500 دانشگاه ممتاز جهان  قرار گیرد.