مشاهده تمام اخبار

شرایط اقامت در سراهای (خوابگاه‌های) دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد

با هدف تسهیل در اقامت میهمانان محترم شانزدهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن رمز ایران، امکان اقامت در سراهای دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد به تعداد محدودی با مشخصات زیر فراهم شده است.
• مجموعه فجر شامل سراهای دانشجویی برادران و مجموعه پردیس شامل سراهای دانشجویی خواهران مستقر در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد است و امکان اقامت متاهلی و خانوادگی وجود ندارد.
• سراهای فجر دارای اتاق‌های 2 و 3 نفره با سرویس‌های بهداشتی مشترک در طبقات و سراهای پردیس دارای ظرفیت سوییت‌های 8 تا 12 نفره در سوئیت تک و دو و سه خواب می‌باشد.
• اتاق‌ها دارای تخت دو طبقه، تشک، متکا، ملافه، یخچال، و پنکه می‌باشد.
• هزینه اقامت برای هر نفر در هر شب 200000 ریال تعیین شده است.
• سراهای پردیس نسبت به سراهای فجر امکانات سرمایشی مجهزتری دارند.
• امکان سرو و پذیرایی صبحانه، ناهار و شام و همچنین رستوران و سلف در سراها وجود ندارد.
• دسترسی سراهای فجر به فروشگاه‌ها و تریاهای داخل پردیس دانشگاه نسبت به سراهای پردیس هموارتر است.
• رعایت مقررات دانشگاه فردوسی مشهد و ورود و خروج به سراها الزامی می‌باشد.
• امکان استفاده از سامانه ایاب و ذهاب داخل پردیس دانشگاه (با وجود محدودیت‌های تابستانی) با هزینه شخصی وجود دارد.
• محل برگزاری کنفرانس و برنامه‌های آن در دانشکده مهندسی می‌باشد.
• برای رزرو باید از تاریخ 1398/5/8 حداکثر تا تاریخ 1398/5/26 از طریق وبگاه کنفرانس و بخش پرداخت الکترونیکی (پرداخت‌های متفرقه) نسبت به واریز وجه متناسب با رزرو مورد نیاز اقدام نموده و مشخصات خود (شامل روزهای رزرو، تعداد و اسامی نفرات و شماره تلفن همراه) را در بخش توضیحات آن وارد نمایید.